Follow Us:

Webhosting

Als het gaat om website hosting, snelheid en betrouwbaarheid hebben de macht om uw online bedrijf maken of breken. 79% van de mensen zeggen dat ze niet terugkeren naar een website na een slechte ervaring dus onze webhostingpakketten garanderen topprestaties. als het om alleen een domein naam gaat of een plek op internet? Wij helpen u graag bij het kiezen van uw hosting pakket en eventueel het opzetten van uw website of CMS programma.

Onbeperkte webhosting

Onbeperkte opslagruimte, zodat jij ongestoord je website kunt uitbreiden. En onbeperkte bandbreedte, zodat je website niet offline gaat als er ineens onverwacht veel dataverkeer komt. Je kunt dus zonder zorgen je website laten groeien.

E-mailaccounts

Je kan kiezen van verschillende pakketen met een aantal tot onbeperkt e-mailadressen. Webmail en mailinglijsten zijn daarbij standaard inbegrepen.

Eigen domeinnaam

Bij webhosting hoort een webadres, jouw eigen unieke naam op het internet. Uiteraard krijg je een domeinnaam bij een Alles-in-1 pakket.

Eigen domeinnaam

Bij ons is je website veilig. Wat er ook gebeurt, we doen alles om je website online te houden.

PHP 5.3, Perl 5.10, MySQL 5.5, Cronjobs

Handig voor zowel beginners als gevorderden: met één druk op de knop je eigen forum, weblog, fotoboek of CMS systeem installeren.

News


Contact

Tel: 06-12131647
info@Synergydesign.nl
Copyright 2012 - 2013 Synergy Design | Algemene Voorwaarden | Vraag een offerte aan | Goedkope website laten maken | Logo design